Међународни турнир у кошарци “Субић 2015”

ОКК Ћуприја из Ћуприје у сарадњи са фондацијом “Драгослав Субић” и ове године, организује МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР У КОШАРЦИ “СУБИЋ 2015”. На турниру ће се такмичити дечаци узраста 2002. годиште, у периоду од 21. до 24. августa 2015 године.

Турнир има међународни карактер и из године у годину изазива велику пажњу кошаркашке јавности у Србији. Сама чињеница да су учесници ранијих година биле екипе Црвене Звезде, Партизана, Панчева, Спартака из Москве, Бугарске, солунског Паока, Никшића, Добоја, Новог Сада, репрезентација региона и других, довољно говори о престижности турнира.

Традиција учествовања екипа из суседних земаља на овом турниру се наставља и ове године. Поред ОКК Ћуприје и Крис Крос Панчева, учешће на турниру узеле су и екипе Калии Баскет -Березњики (Русија), 4Sports – Букурешт (Румунија), Национална селекција Бугарске и Репрезентација Солуна.

Ове године је такође присутан и један број кошаркаша из Русије на припремама, које се по  плану реализује у августу месецу ове године у сарадњи са OKK Ћуприја и завршавају већ познатим – МЕЂУНАРОДНИМ  ТУРНИРОМ У КОШАРЦИ “СУБИЋ  2015”.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП