МЛАДЕ НАДЕ ТЕНИСКОГ КЛУБА СЛАВИЈА

На тениским теренима на Славији одиграни су мечеви Екипног првенства Србије за дечаке и девојчице узраста до 14 година. Најбоље тенисерке Славије надметале су се са вршњакињама из Тениског клуба из Пожаревца док су дечаци на терен изашли са младим тенисерима из Јагодине. Задовољни смо озбиљношћу и спремношћу наших тенисера овог узраста. Како је тенис индивидуалан спорт, за младе тенисере посебан изазов представља играње у дублу, каже Илија Пауновић, главни тренер ТК Славија.

Ми смо један од ретких клубова јужно од Београда, који учествује на готово свим екипним такмичењима и поред Ниша, једино смо ми, успели да обезбедимо такмичаре у свим конкуренцијама. Имамо одличне тенисере и тенисерке урзаста од 12 до 14 година, прeд којима је сјајна будућност. Морам да истакнем изузетну екипу девојчица, које наредне године могу да се боре и за титулу екипног првака Србије, што нам и јесте циљ. Уколико буду остале у тенису, са овом екипом моћи ћемо да будемо конкурентни на нивоу Србије, док на нивоу региона очекујем да будемо најбољи.

Ћупријски тенисери могу да се похвале изузтним условима за тренирање који су им на располагању тако да уз вредан рад и труд резултати неће изостати.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП