ОДРЖАНА ОСНИВАЧКА СКУПШТИНА ДРУШТВА ИНЖЕЊЕРА И ТЕХНИЧАРА ЋУПРИЈЕ

Идеја и потреба за оснивањем Друштва инжењера и техничара Ћуприје, покренута је 2019. године, када је на иницијативу Јосифа Миладиновића, власник ГП План Ћуприја формиран и иницијативни одбор, који су чинили инжењери различитих струка. Тим искусних инжењера није дозволио да ова прича остане само слово на папиру, већ су на заједничком дружењу окупили геометре, инжењере машинске и електро струке, архитекте, грађевинце и геодете како би на оснивачкој скупштини донели статут Друштва и приступили регистрацији Друштва инжењера и техничара Ћуприје.

Миладиновић се овом прилико присетио периода када су ћупријске грађевинске фирме биле веома познате и признате у целој Србији и нагласио да му је веома драго што је идеју оснивања Друштва инжењера и техничара подржао велики број младих, висококвалификованих кадрова који веома успешно послују у свом делокругу рада.

Друштво инжењера и техничара Ћуприје представља спој искуства и младости, а према речима присутних биће ово добра прилика за размену искустава, реализацију заједничких и општих циљева али превасходно лепо дружење са колегама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.