НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ ЗА ШКОЛСКУ 2019/20

Нешто више од 70 ученика, носилаца Вукових диплома и ђака генерације основних, средњих и музичких школа у општини Ћуприја, добило је Видовданске награде и признања.

Ви сте интелектуална снага наше општине. Желим вам да наставите да вредно и предано радите, да се усавршавате и да се по завршетку школовања вратите у свој град, обогаћени новим идејама, спремни да развијате праве вредности и нашу општину учините лепшом и бољом средином – изјавио је у поздравном обраћању Нинослав Ерић, председник општине Ћуприја.

Признање “ђак генерације” добило је њих осморо. У категорији основних школа то су Кристина Мојсиловић из ОШ “Ђура Јакшић”, Сара Радосављевић из ОШ “13. октобар” и Душан Ђурђевић, ученик ОШ “Вук Караџић”. Међу средњошколцима ласкаву титулу понели су Стефан Петровић из Медицинске школе, Светлана Петровић из Техничке школе и Ива Шћепановић, ученица ћупријске Гимназије. Ђак генерације ШОМО “Душан Сковран” за школску 2019/20 је Милана Балаћ, а у Школи за музичке таленте Николина Маричић.

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП