НАГРАЂЕНИ ВУКОВИ ВУКОВЦИ

У Основној школи „Вук Караџић“ организована је свечана додела Вукових награда и посебних диплома најуспешнијим ученицима који су завршили осми разред. Ове године, за носиоце Вукових диплома проглашено је седморо ученика а звање ђака генерације понео је Стефан Дишић.

”Хвала вам на свему што сте до сада постигли, јер бити носилац Вукове дипломе значи да сте најбољи међу најбољима, истакла је у поздравном говору Весна Вијоровић, директорка школе, нагласивши да се нада да ће и у наставку школовања вукови вуковци бити вредни и марљиви ђаци а певасходно добри људи.

Стефан Дишић, ђак генерације и носилац Вукове дипломе рекао је да је ова награда за њега велика част и да су сва признања и дипломе које је освајао на различитим такмичењима током осмогодишњег школовања подстицај за даљи рад. Своје школовање, након успешно положеног пријемног испита, наставиће на ИТ смеру ћупријске Гимназије.
Марко Марковић, још један од носиоца Вукове дипломе каже да је задовољан досадашњим школовањем као и знањем које носи из Вука, које ће само наставити да надограђује као будући гимназијалац.

Поред Вукове дипломе, ученицима су уручене и специјалне дипломе за постигнут успех на такмичењима из различитих предмета.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП