НЕМАЧКИ “SMP AUTOMOTIVE” НОВИ ВЕЛИКИ ИНВЕСТИТОР У ЋУПРИЈИ

Након годину дана преговора задовољство ми је да вам саопштим да је постигнут договор о једној новој великој инвестицији у Ћуприји. У Индустријској зони “Добричево”, на простору од 28 хектара, произвођач из области аутоиндустрије, немачка компанија “SMP Automotive” градиће фабрику у којој ће бити запослено 455 наших суграђана – изјавио је на конститутивној седници председник СО Ћуприја Нинослав Ерић.

Компанија “SMP Automotive” бави се производњом спољних и унутрашњих модула за аутомобиле, односно производа попут браника, решетки и каросеријских елемената, лајсни, спојлера, сунчаних визира, инструмент-табли, унутрашњих централних конзола и модула за врата са пратећом електриком. Са седиштем у градићу Бецингену у близини Фрајбурга, ова компанија, као део “Samvardhana Motherson Group”, један је од 20 светских лидера у својој области.

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП