НОУ ФЕСТ 2024. – 12. САЈАМ ОБРАЗОВАЊА У ЋУПРИЈИ

У организацији Регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност НОУ тим а под покровитељством општина Ћуприја, у Хали спортова „Ада“ у Ћуприји, 21. и 22. марта, биће одржан 12. Сајaм образовања “НОУФЕСТ 2024”.
Првог дана сајма образовања, своје студијске програме представиће више од 40 факултета, универзитета и високих школа струковних студија, док ће сутрадан, у петак, 22. марта, образовне профиле и смерове представити готово 20 средњошколских установа из Шумадије и Поморавља.
Основни концепт сајма је окупљање и презентација факултета и средњих школа за ученике из региона централне Србије и шире, јер ће на једном месту моћи да у непосредној комуникацији са представницима образовних установа добију информације о условима уписа и наставним програмима, као и потенцијалима запошљавања након завршене одабране средње школе или факултета.
Доступност свих информација на једном месту о понуди образовних установа, свакако ће допринети да се на време и на лакши начин, донесе права одлука о одабиру жељене школе или факултета, а истовремено, за родитеље ће то бити значајна финансијска уштеда, обзиром да су сви садржаји на сајму бесплатни.
У оквиру сајма образовања, биће организована и тематска предавања за ученике и наставнике.
Сајам ће за посетиоце бити отворен од 10 до 16 сати а као и свих претходних година за организоване посете ученика из Параћина и Јагодине обезбеђен је бесплатан превоз. За све посетиоце, обезбеђен је и бесплатан паркинг простор, док ће учесницима у сајамском простору, бити доступан стабилан и брз инернет.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП