НОВИХ 650 МЕТАРА АСФАЛТА У СТАРОМ СЕЛУ

Настављају се радови на асфалтирању једне од најдужих путних деоница у селима општине Ћуприја, пута ка Старом Селу. Старо Село једно од најразуђенијих села на територији општине, па се тако асфалтирање главног пута ради фазно.
-У оквиру поменутих радова, асфалтирано је додатних 650 метара пута, како је и раније договорено са мештанима и представницима Месне заједнице. Пут је у целокупној дужини од нешто више од 4 километра раније посипан туцаником, а са тренутно асфалтираном деоницом, укупно је до сада асфалтом пресвучено 2,3 километра пута, каже Дејан Ристић, директор ЈКП Равно 2014.
Асфалтирања се настављају и на територији града, према раније утврђеном плану. Припремни радови за асфалтирање Гробљанске улице, на потесу иза Лидла су у току, па ће према Ристићевим речима ова деоница међу првима добити асфалт. Паралелно са овим радовима, почиње сезона редовног одржавања градских саобраћајница и крпљење ударних рупа. Један од већих пројеката односи се на замену цевовода у улици Миодрага Новаковића, чиме се стварају услови да се у наредном периоду крене са њеном реконструкцијом.
Поред грађевинске оперативе, последњих дана највише је посла за раднике градског Зеленила, јер је у току одржавање парковских зелених површина у граду.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП