ОБЈАВЉЕН КОНКУРС ЗА УПИС У ЋУПРИЈСКЕ ВРТИЋЕ

Предшколска установа “Дечија радост” објавила је конкурс за пријем деце на целодневни боравак и упис у припремни предшколски програм за радну 2020/21 годину.

Упис деце вршиће се од 18. маја до 30. јуна електронским путем, преко услуге еВртић или на порталу еУправа. Пријава се подноси попуњавањем онлајн обрасца без прилагања Извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу родитеља, и потпуно је бесплатна. Родитељи који немају техничких могућности за електронску пријаву то могу учинити лично, у седишту установе у вртићу “Бамби”, уколико приликом доласка поштују све прописане мере заштите.

Право уписа деце за целодневни боравак и припремни предшколски програм имају родитељи чија деца до 31. августа текуће године пуне 10 месеци, односно имају највише 6,5 година. У ПУ “Дечија радост” подсећају да је похађање припремног предшколског програма законска обавеза, и да се односи на децу рођену од 01.03.2014. до 28.02.2015. године.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП