КОНКУРИСАЊЕ ЗА ПОДСТИЦАЈ ЗА НАБАВКУ НОВОГ ТРАКТОРА ДО 30. ЈУНА

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде донело је измену Јавног позива за остваривање права на подстицаје за набавку новог трактора у 2020. години, према којој је нови рок за подношење захтева 30. јун. 

Подстицај се односи на трошкове инвестирања у куповину новог трактора намењеног за извођење пољопривредних радова у примарној биљној и сточарској производњи, снаге мотора максимум 60 киловата, који је произведен у Републици Србији или га произвођач увози у растављеном стању, а затим склапа на производним линијама у нашој земљи.

Право на подстицај може остварити физичко лице-носилац комерцијалног пољопривредног газдинства, предузетник, привредно друштво или земљорадничка задруга са најмање пет чланова, под условом да је газдинство у активном статусу и да је инвестиција реализована у периоду од 1. јануара 2020. године до датума подношења захтева.

Максимални износ подстицаја који се могу остварити за једну календарску годину износи 800 хиљада динара. Захтев се подноси у затвореној коверти лично преко Писарнице републичких органа управе у Београду, Улица Немањина број 22-26, или поштом на адресу:

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања, Булевар краља Александра 84, 11050 Београд

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП