САНАЦИЈА КРОВА ДОМА КУЛТУРЕ У ВЛАШКОЈ

У оквиру пројекта ревитализације домова културе у месним заједницама општине Ћуприја, врши се санација крова Дома културе у Влашкој. Радови подразумевају замену комплетне кровне конструкције, замену кровног покривача новим који испуњава услове енергетске ефикасности и постављање олука. Вредност радова је око пет милиона динара.

“Дом културе у Влашкој дуго година није имао кров, што је довело до девастације објекта. Реализацијом пројекта његове санације у наредним фазама моћи ћемо да наставимо радове на унутрашњости објекта. Тако ћемо га спасити од пропадања и оспособити за употребу”, истиче Бранко Милојевић, помоћник председника општине Ћуприја задужен за пољопривреду и рурални развој.

Важан део живота на селу је и правилно коришћење слободног времена кроз понуду различитих садржаја културно-уметничког карактера. Због тога локална самоуправа интензивно ради на оспособљавању домова културе. Када буду завршени радови на домовима у Супској и Влашкој, моћи ћемо да кажемо да у свим нашим селима имамо услове за развој културно-уметничког живота – закључио је Бранко Милојевић.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП