ОДГОВОРНИ ПРЕМА ПЛАНЕТИ

Под слоганом “Одговорни према планети” у Ћуприји се одржава 10. јубиларни Регионални сајам образовања “НОУФЕСТ 2022“.

Под кровом спортске хале “Ада”, велики број угледних образовних институција из земље представио је своје образовне програме и профиле, пружајући посетиоцима детаљне информације о начину уписа, смеровима и видовима образовања.

Поводом јубилеја плакете НОУТИМА добили су др Стеван Јокић, др Иван Дојчиновић, мр економских наука Нинослав Ерић и предузеће “Еуролин”.

Представљено је 38 факултета и високих школа са свих универзитета у Србији. По броју излагача, домаћих високошколских институција, ћупријски сајам образовања заслужено носи епитет једног од најмасовнијих и највећих сајамских манифестације за промоцију образовања у земљи.

Неизоставни део сајма образовања је и велики број предавања, панел дискусија и научних радионица, које су свих ових година традиција на НОУФЕСТ-у.

У складу са овогодишњим слоганом сајма једна од тема биће и очување животне средине и свет екологије.

Предавања су одржали др Стеван Јокић „Помозимо наставнику да реализује бржи и лакши начин учења“ и Десанка Дамјановић из компаније „Е рециклажа“ – „Рециклирај за будућност“.

Врата сајма отворена су до 16 часова.

Од 19. марта до 10. јула, на нашем сајту www.noutim.org будућим средњошколцима биће представљени образовни профили и начин рада средњих стручних школа и Гимназија са територије Поморавског округа и шире.

Покровитељ сајма је општина Ћуприја.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП