Одржана 62. седница Општинског већа

Чланови Општинске Владе дали су сагласност на нацрт одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора ЈП за обављање комуналне делатности “Зоохигијена”, Ћуприја.

Ресорно министарство дало је сагласност на план и програм коришњења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине општине Ћуприја на све активности, осим катастра зелених површена, са образложењем да наведена активност не спада у активности заштите животне средине.

Чалнови општинског већа дали су сагласност на решење о формирању Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Ћуприја. Усвајањем овог решења престаје да важи решење о формирању Савета за безбедност саобраћаја општине Ћуприја.

Веће је дало сагласност на нацрт анализе пословања јавних предузећа чији је основач општина Ћуприја. ЈКП “Равно 2014” и ЈП “Зоохигијена” пословала су у складу са програмима пословања у протеклој години, без поремећаја у пословању и без предузетих мера за њихово отклањање.

Чланови Општинског већа усвојили су предложене измене у финансијском плану Установе за спорт спортски центар “Ада”, Народне библиотеке “Душан Матић” и Гимназије.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП