ПАКЕТИ ПОМОЋИ ПЕНЗИОНЕРИМА И НАБАВКА ЗАШТИТНЕ ОПРЕМЕ

Општински штаб за ванредне ситуације, у наставку Прве ванредне седнице, јуче је налoжио Општинској управи општине Ћуприја да у складу са утврђеним бројем пензионера са примањима до 30 000 динара, изврши набавку до шест хиљада пакета који садрже 17 основних намирница: уље, шећер, со, пиринач, брашно, тестенине, супу у кесици, месни нарезак, сардину, паштету, кекс, детерџент за судове, сунђер за судове, прашак за веш, сапун, дезинфекциона средства и тоалет папир.

У закључку се каже да „половину наведених пакета треба набавити одмах, а остатак, због специфичности настале ситуације, по динамици коју ћe утврдити задужена лица“. Пакети помоћи пензионерима ће бити достављени на кућну адресу.

На истој седници Штаб за ванредне ситуације наложио је Општинској управи да набави до шест хиљада памучних заштитних маски за пензионере, до сто визира за потребе Дома здравља у Ћуприји и до сто заштитних прслука за волонтере Кол центра општине Ћуприја.

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП