ЗА ТЕНИС СУ ВАЖНИ КЛУПСКА АТМОСФЕРА И ПРИПАДНОСТ КЛУБУ

Уживамо у тенису. Не сметају нам временски услови. Морамо бити спремне на све изазаове – рекле су Тара и Ана, чланице ТК “Славија”, пред којима су, чули смо од њихових тренера, лепе каријере.

Да би Тара и Ана напредовале потребан је озбиљан, напоран и дуготрајан рад. Тениски клуб “Славија” је спреман за такве подухвате, па својим члановима омогућава адекватну тренерску подршку из сопствених редова али и са стране, ангажујући стручњаке из Тениског савеза Србије, који су увек спремни да помогну. Протеклог викенда гост ТК “Славија” био је Душан Милојковић, председник Такмичарског одбора и члан Тренерског одбора Тениског савеза Србије, који је у Ћуприју дошао да би, како нам је рекао председник ТК “Славија” Илија Пауновић, својим искуством и саветима допринео унапређењу стручног рада у клубу. Он се захвалио Милојковићу на досадашњој сарадњи и наговестио конкретизацију разговора који су вођени у Ћуприји.

ТК “Славија” је у последње време веома активан када је у питању Школа тениса и организација наступа младих тенисера на турнирима. Такође, ТК “Славија” је у протеклих шест месеци био добаћин неколико јаких турнира, са великим бројем такмичара – рекао је Пауновић.

Душан Милојковић је похвалио организациони и стручни рад у ТК “Славија” и рекао да су ретки клубови, чак и у већим и богатијим срединама, са оваквим, здравим, односом према тенису.

На питање, којим путем би требало да се клуб развија у наредном периоду Милојковић је нагласио да је то пре свага клупска атмосфера и припаднсот клубу, а затим и предност коју остали клубови немају, у лику Илије Пауновића, као председника клуба.

Велика предност Ћуприје су и четири тениска терена, ТК “Славија”, са још неколико терена у непосредној близини. То омогућава одржавање великих турнира и већу искрошћеност терена током године, на чему ћемо у наредном периоду радити – закључио је Душан Милојековић, председник Такмичарског одбора и члан Тренерског одбора ТС Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.