ПД “ЗУБРОВА”- ПЛАНИНАМА У ПОХОДЕ И У 2022.

Планинарење је једна од кључних активности у којој се човек спаја са природом и идеално је за стицање кондиције. Овакав вид активности привлачи све већи број људи, чему у прилог говори и све већи број заљубљеника у планинарење регистрованих у оквиру ПД “Зуброва” из Ћуприје. Нову календарску годину чланови друштва дочекују са великим плановима, богатим програмом акција и што је још важније, активностима у циљу промоције планинарења.
Прва овогодишња акција заказана је за 22. јануар а у Богојављанском успону на Бељаницу, који организује Планинарско спелеолошки клуб “Ресава” могу учествовати сви регистровани чланови друштва.

Планинарско друштво “Зуброва” члан је Планинарског савеза Србије а добар део акција прати план рада матичне организације. Једна од атрактивнијих планинарских акција која се организује једном годишње је “Дан пешачења”, којој се могу прикључити сви грађани, без обзира на старосну доб.
Током ове године, планинари ће бити у прилици да пешаче стазама пут врхова Копаоника, Ртња, Трема, Столова, али и да закораче ван граница наше земље у походу на Маглич у Босни и Херцеговини.

Члан друштва се постаје добијањем планинарске књижице и уплатом годишње чланарине, а све информације о раду друштва и планираним акцијама можете добити путем званичне странице. Учлањењем у друштво стичете право да учествујете у планинарским акцијама, било ког планинарског друштва или клуба.

Планинари воле да кажу да – На врху има места све! Уколико сте љубитељ здравог живота и природе, добродошли сте у друштво планинара.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП