ПЕЈИНА МУЗИЧКА РАДИОНИЦА

Иако пројекат носи назив “Пејина музичка радионица” једини циљ мојих сарадника и мене је да ови млади људи из ње изађу квалититнији, бољи и свакако богатији за једно ново искуство, шта год у животу буду радили – рекао је Дејан Пејовић Пеја, легендарни рок музичар и концептуалиста, кога је Установа културе Ћуприја ангажовала да своје знање пренесе полазницима, кроз радионицу која пружа широк спектар уметничког изражавања.

Носилац пројекта је Установа културе која већ има искуства са ораганизацијом оваквих радионица. Примера ради, већ годинама успешно функционише Школа глуме. Директор Установе културе Стефан Стаменковић је полазницима “Пејине музичке радионице” пожелео успеха у раду и рекао да је сигуран у њену оправданост постојања.

Учесници радионице, ученици првог и другог разреда средње школе, окупљаће се у Гимназији. Драго ми је што смо домаћини овог занимљивог пројекта – рекао је директор Гиманзије Дарко Миљанић. Наша школа је одувек имала добре музичаре, певаче, текстописце, ликовне уметнике, глумце. Нема сумње да ће неко од полазника пронаћи себе у некој од ових уметности – рекао је Миљанић.

Дејану Пејовићу Пеји помагаће Владислав Марјановић познатији као Бата Бас. Први час упознавања је одржан. Судећи према посети на почетку, све њих очекује занимљив и садржајан рад у наредна два месеца, колико је планирано да радионицца траје.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП