ПЕНЗИОНЕРИ КОЈИМА НИЈЕ ИСПОРУЧЕН ПАКЕТ ПОМОЋИ ДА СЕ ЈАВЕ ОПШТИНСКОМ КОЛ ЦЕНТРУ

Акција поделе пакета помоћи у основним животним намирницама и хигијенским средствима, намењених пензионерима чија су месечна примања мања од 30 хиљада динара, приводи се крају. Пакети су подељени пензионерима са подручја града, а у наредних пар дана стићи ће на адресу свих пензионера из сеоских месних заједница.

“Према нашој евиденцији на територији града Ћуприје остало је неподељено око сто пакета. Искористићу прилику да позовем све оне који свој пакет још увек нису добили да се јаве кол центру општине Ћуприја, како би наши волонтери обавили испоруку у најкраћем могућем року. Други контингент намењен је пензионерима у сеоским срединама, а биће дистрибуиран у координацији са месним заједницама” , објашњава Бранимир Тазић, председник СО Ћуприја.

Подела пакета помоћи врши се према списку адреса наведених на пензионом чеку. Према Тазићевим речима, пакете још увек нису добили пензионери који нису затечени на адреси и они који су у међувремену променили адресу становања, што је најчешће случај код прималаца породичних пензија.

Председник СО Ћуприја похвалио је солидарност ћупријских пензионера, истакавши да се стотинак добитника одрекло свог пакета уз образложење да желе да их препусте онима којима је помоћ потребнија.

 

Бројеви телефона кол центра општине Ћуприја:

035/8476-548     035/8150-908

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП