ПЕСНИЧКИ СУСРЕТИ “ТЕКУ РЕКЕ”

У оквиру 39. Матићевих дана у летњој читаоници Народне библиотеке “Душан Матић” одржани су традиционални песнички сусрети под називом “Теку реке”. “ Ове године поетском дружењу због пандемије корона вируса присуствовује нешто мањи број песника али се надам да ће ова манифестација оправдати ваше поверење и учврстити дугогодишњу сарадњу коју ћупријска библиотека негује са Књижевним клубом Душан Матић и свим сличним удружењима из окружења, истакла је у поздравном говору Љиљана Ђорђевић, директорка библиотеке.

“ Омаж Матићу конципиран је тако да сваки од присутних песника прочита неку од песама из свог опуса и на тај начин представи своје стваралаштво, каже Миле Лазаревић, председник Удружења књижевника за Поморавски округ и члан Књижевног клуба Душан Матић. Овогодишњи песнички сусрети започети су минутом ћутања за недавно преминулу председницу Књужевног клуба Душан Матић, песникињу Милку Ижогин.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП