ПОЧЕЛА БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА!

Градски базен на Славији већ седму годину место је на ком се реализује бесплатна школа пливања, кроз коју је до сада прошло више од 1000 деце. Ових дана још једна генерација, са око 120 полазника различитог узраста, успешно завршава обуку и уз савладавање основних пливачких вештина, предстоји им и свечана додела диплома, као симболичан знак пажње организатора читавог пројекта.

Школица пливања креирана је са циљем да децу упозна са лепотом боравка у води, да их ослободи страха од воде и да их научи основним техникама пливања. У просеку сваке године више од 200 малишана научи да плива, каже Дејан Милојевић, управник базена на Славији.

Систем рада прилагођен је узрасту деце а током часова комбинују се различити приступи раду са децом кроз кондиционе вежбе загревања, игру и постепено савладавање техника.
Сезона на базенима на Славији се захухтава а за ову сезону планиран је велики број спортских и рекреативних манифестација које ће за место догађања имати један од најлепших базенских комплекса у Поморављу. Чиста вода, безбедности и повољна цена улазница разлог је више да посетите базене на Славији!

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП