ПОЧЕЛА РАСПОДЕЛА ПАКЕТА ПОМОЋИ ПЕНЗИОНЕРИМА

Почела је расподела шест хиљада пакета са основним животним намирницама свим пензионерима са подручја општине Ћуприја са примањима мањим од 30 хиљада динара.

Пакете је по налогу Штаба за ванредне ситуације обезбедила Општинска управа,а у њима се налази укупно 17 прехрамбених производа и средстава за хигијену.

“Циљ је доћи до свих социјално угрожених категорија и помоћи им да лакше преброде ове тешке дане. Уколико подела не буде завршена у наредна три дана, биће настављена и након празника”, рекао је председник општине и командант Штаба за ванредне ситуације Нинослав Ерић.

Поред помоћи локалне самоуправе, пакете хране и хигијенских средстава за социјално угрожене породице са евиденције Центра за социјални рад донирала је и компанија “Mozzart”.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

There is 1 comment for this article
  1. Vuk 16. април 2020. 14:55

    A da li ce da dobiju stvarno oni koji trebaju? Dobiki neki sa penzijama od 28 000 dok moji baba i deda sa 16 000 nisu još uvek. A da li ce?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП