ПОЧЕЛЕ РАДИОНИЦЕ У КУТКУ ЗА ОСНАЖИВАЊЕ ПОРОДИЦЕ

Правилана исхрана је важан фактор у животу сваког људског бића, од његовог рођења од смрти. Она помаже правилном расту и развоју деце и одраслих, посебно данас, када се живи брзо, када се обедује на улици, када се нема времена за посвећеност храни и њеним нутриционим вредностима. све то може утицати на функционисање једне породице – чуло се на првој интерактивној радионици пројекта „Кутак за оснаживање породице“, која је одржана у Дому здравља. Предавач је била нутрициониста др Биљана Обрадовић.
-Корист од оваквих предавања је вишеструка. Циљ је упознати грађанство са предностима здравог живота, односно исхране, јер само здраво тело може имати здрав дух, а намирнице које уносимо у организам нам у томе могу помоћи – рекла је Ивана Николић, главна сестра Дома здравља и сарадница на пројекту.
О здравој исхрани и здравим стиловима живота у Кутку за оснаживање породице говориће се и у среду– рекла је Невена Јањић, координаторка пројекта, и додала да ће до краја месеца, укупно бити организоване три радионице, којима могу да присуствују сви грађани.
У марту и априлу биће одржане радионице посвећене малој деци и њиховим родитељима – најавила је Невена Јањић.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП