У ЋУПРИЈИ ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА КЛУБОВА ФС РЕГИОНА ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ

У Ћуприји је одржана Конференција клубова Фудбалског савеза Региона Источне Србије, а домаћин је био ФК “Морава 1918”. Састанку су присуствовали челни људи Фудбалског савеза РИС, Зоран Игњатовић председник и Владан Гашић, потпредседник Фудбалског савеза Региона Источне Србије, као и представници 14 клубова. Након усвајања дневног реда, представницима клубова презентоване су информације и одлуке Извршног одбора Савеза Региона, календар такмичења, и неке новине које се односе на увођење нове фудбалске апликације.

Владан Гашић, потпредседник Фудбалског савеза Региона Источне Србије, истакао је овом приликом да је Зона “Запад” једна од најодговорнијих и најбоље организованих зона у првом делу првенства, у смислу поштовања свих обавеза клубова према Савезу и обратно. -Биће неизвесна борба до самог краја првенства. Пролећна сезона стартује 3. марта, а завршава се 9. јуна, без среда ванредних кола, а свих 15. кола играће се викендом. Првак иде директно у Српску лигу “Исток”, а седам најбољих клубова из Поморавског округа и пет најбољих клубова из Расинског округа чиниће идуће године нову зону.

Највећу пажњу и опште задовољство клубова изазвала је подела фудбалских лопти, које је у име руководства поделио председник Фудбалског савеза Региона Источне Србије , Зоран Игњатовић и Владан Гашић, потпредседник РИС-а.

This slideshow requires JavaScript.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП