НАЗАД У ВРТИЋЕ ПОСТУПНО И УЗ МАКСИМАЛНЕ МЕРЕ ОПРЕЗА

У складу са препорукама Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Министарства здравља, радна 2020/21 година у Предшколској установи “Дечја радост” кренуће по адаптираном распореду.  

1. септембра у вртиће се враћа припремна предшколска група на целодневном боравку, са смањеним капацитетом. Почетни број деце ће се повећавати постепено у складу са епидемиолошком ситуацијом, просторним и људским ресурсима установе.

7. септембра стартује радна година за припремни предшколски целодневни и полудневни боравак у пуном капацитету. Деца која из било ког разлога, здравственог или због жеље родитеља, не буду похађала програм у просторијама вртића, моћи ће да га похађају онлајн. Истог дана почиње програм за јаслене групе, али такође са смањеним капацитетом и по плану адаптације деце. Почетни број полазника ће се повећавати постепено, у складу са епидемиолошком ситуацијом и ресурсима установе.

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП