НАСТАВА У МЕДИЦИНСКОЈ ПО КОМБИНОВАНОМ МОДЕЛУ

Због специфичности епидемиолошке ситуације у нашој земљи, Медицинска школа од 1. септембра наставу ће изводити по комбинованом моделу.  Овај модел подразумева наизменично смењивање рада у школи и онлајн наставе на недељном нивоу.

Дан пред званични почетак школске године одељењске старешине одржале су разредни час за сва одељења и разреде у трајању од 45 минута по групи, на коме су ученике информисали о новом систему рада.

Прве недеље у септембру у школи ће бити ученици првог и трећег разреда, а ученици другог и четвртог разреда пратиће наставу на даљину. Наредне недеље, од 7. до 11. септембра, ученици другог и четвртог разреда долазе у школске клупе, док ће ученици првог и трећег разреда бити код куће за својим рачунарима.

У овој образовној установи напомињу да ће се практична настава реализовати само у школи, у за то одређени кабинетима, односно да неће имати онлајн верзију.

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП