ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ДОМАЋИН ПРВОГ АКРЕДИТОВАНОГ СТРУЧНОГ СКУПА ЗА ВАСПИТАЧЕ

У просторијама Академије васпитачко- медицинских струковних студија, одсек Ћуприја, одржан је састанак организатора акредитованог стручног скупа који ће се реализовати почетком фебруара . На овом стручном скупу, који ће бити одржан почетком фебруара, ће практичари из система предшколског образовања из Ћуприје, Крагујевца, Кнића, Пријепоља, Врања, Сврљига, Крушевца, Великог Градишта, Свилајнца, Бољевца, размењивати своја професионална искуства везана за примену програма “Подстицајно родитељство кроз игру” који спроводи УНИЦЕФ са партнерима у сарадњи са Владом Републике Србије уз подршку Лего Фондације.Стручном скупу ће присуствовати и практичари из система предшколског образовања и васпитања Поморавског региона.

-Ово је први пут да у нашем граду организујемо акредитовани, стручни скуп. С обзиром да је по закону обавезно присуство макар једном акредитованом стручном скупу, овим дајемо могућност већем броју запослених у нашој установи и колегама из предшколских установа из региона, да се едукују у нашем граду. Драго нам је да је наша установа препозната од стране Савеза удружења медицинских сестара Србије и програма ” Подстицајно родитељство”, као добар партнер у организацији овако значајног скупа, истакла је директорка ПУ ” Дечја радост” Снежана Илић.

Састанку су присуствовале Биљана Илић руководилац одсека Медицинских студија у Ћуприји, Снежана Илић директор ПУ ” Дечја радост”, Александра Вујичић педагог за ликовно ПУ ” Дечја радост” Сузана Смајловић сарадник на унапређивању превентивне здравствене заштите ПУ ” Дечја радост” и Марија Милић медицинска сестра васпитач, један од тренера програма “Подстицајно родитељство кроз игру”.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП