“ПРИЧА СЕ ПО ГРАДУ” ПОКАЗАТЕЉ КОЛИКО НАМ ЈЕ НЕДОСТАЈАЛО ПОЗОРИШТЕ

Дубравка Мијатовић, Анастасиа Мандић ,Олга Одановић и Сена Ђоровић. Четири грације које су тумачећи Ковиљку, Мају, њену мајку Нину и Дуњу представом “Прича се по граду” до суза насмејале и очарале Ћуприју.

Прича о три другарице које своје и туђе животе претресају у Ковиљкином салону лепоте, паралелно трагајући за идеалним третманом за подмлађивање, заправо је прича о пријатељствима, неуспеху брачних веза, превари и односу родитеља и деце.

Три другарице и Мајина мајка Нина путем градског трача сазнају да је Мају преварио муж. Та информација додатно ће узбуркати ионако лоше односе мајке и ћерке, иза којих, како се испоставља, стоји велико лично незадовољство, несигурност и фрустрација.

Кулминација представе “Прича се по граду” је моменат када се открива да је Дуња, која је пред порођајем са четвртим дететом, жена са којом је Мају преварио муж.

Представа “Прича се по граду”, према незваничним најавама, имаће и наставак у коме ће се додатно продубити односи између ликова, и у коме ћемо видети колико су нова сазнања заправо променила њихове пријатељске односе.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП