ПРИЈЕМ КОД ПОСЛАНИКА: НИНОСЛАВ ЕРИЋ ДАНАС РАЗГОВАРАО СА 25 ГРАЂАНА

Нинослав Ерић примио је данас другу групу грађана, који су разговор са народним послаником заказали електронским путем.
Осим проблема чији је карактер искључиво личан, грађани су данас Нинославу Ерићу излагали и изложили оне из категорије комуналних, везане пре свега за канализациону мрежу, уређење земљишта или проблеме који су изазвали напуштени објекати, чији је имовинско-правни статус у најмању руку недоречен. Такође, исказана је и тежња једног житеља Мијатовца да се побољшају услови за живот у овом, једном од највећих села општине Ћуприја.
Иако је данашњи састанак био предвиђен као разговор са послаником, Нинослав Ерић је пред грађане данас иступио и у својству председника Скупштине општине Ћуприја.
Без сваке сумње, разговори су били од користи за све учеснике, а још једном вреди истаћи да ће сви грађани који данас на лицу места нису добили конкретне и коначне одговоре, у року од највише 15 дана сазнати докле се стигло са решавањем изложених проблема. Пре свега се ту ради о процесима у које треба да буду укључени и републички органи.
Електронско заказивање пријема код посланика и председника Скупштине општине Нинослава Ерића је врло једноставно. У формулару, који ћете наћи на званичној интернет страници Општине Ћуприја, довољно је да укуцате своје име и презиме, број телефона и тему о којој желите да разговарате са народним послаником и председником СО Ћуприја. Убрзо по слању попуњеног упитника, бићете обавештени о датуму и времену састанка.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП