ПРОЈЕКАТ “МЛАДИ ПРОТИВ НАСИЉА ПРЕМА ДЕВОЈКАМА”

Након договора са параћинским средњим школама и општинском управом, Центар модерних вештина (ЦМВ) отвара могућност пријаве младића за пројекат “Млади против насиља према женама”, чији је циљ да се средњошколци, првенствено ученици I, II и III разреда, информишу, ангажују и мотивишу у борби против насиља над девојкама.

Овај пројекат је намењен средњошколцима из Параћина, Кикинде, Шапца и Београда (општина Стари Град), али и свим другим средњошколцима који деле вредности равноправности и ненасиља. Заинтересовани средњошколци се могу пријавити путем попуњавања пријаве на интернет страници ЦМВ-а www.cmv.org.rs до 22. септембра 2019. године, а овде могу и наћи све додатне информације.

Пројекат „Млади против насиља према женама” се спроводи у оквиру регионалног програма Агенције УН за родну равноправност и оснаживање жена (УН Wомен) „Заустављање насиља према женама: примена норми, промена свести”, који финансијски подржава Европска унија. Званични hashtag пројекта #mladiodakcije и #ChangingmindstoEVAW.

 

*Овај медијски садржај је суфинансиран средствима Општине Параћин

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП