ПРВИ ДАН У ШКОЛИ – ОШ ВУК КАРАЏИЋ

Полазак у школу је важан дан у животу целе породице а нарочито ђака првака. Директорка Основне школе “Вук Караџић” Весна Вијоровић, поздравлила је све ученике и родитеље, и пожелела срећан почетак нове школске године.
Како је директорка истакла, ове године је уписано три одељења са 68 ученика у матичној школи, и 12 ученика у подручним одељењима. Визија је да деца што дуже остану у школи. Због велике заинтересованости родитеља омогућена је још једна група продуженог боравка – рекла је директорка Вијоровић. Обогаћени једносменски рад са ђацима од трећег до осмог разреда, како у матичној тако и подручној школи, одразио се на успех и продуктивност ученика – нагласила је она.
Подрушна школа у Батинцу чека технички пријем и употребну дозволу. Деца ће на физичко вапитање, у зимском периоду, и даље ићи у “Соколски дом” – рекла је директорка Вијоровић.
Захваљујући великој одговорности и професионалности свих запослених, показали смо да школе морају и могу да функционишу. Потребна је велика посвећеност послу, деци пре свега, и стални рад на унапређењу услова који доводе до комотнијег боравка у школи а самим тим и до бољег успеха ученика – сматра директорка Весна Вијоровић.
Она се захвалила локланој самоуправи на помоћ при реализацији пројеката који омогућавају сигуран боравак деце док су у школи и олакшавају рад свих запослених.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП