РАЗНОВРСТАН ПРОГРАМ НА БАЗЕНИМА “СЛАВИЈА”

До краја августа базени “Славија” припремили су занимљиве садржаје за све посетиоце, како би последње дане лета провели на што бољи начин.

Лето је у највећем јеку са високим температурама. Како се другачије расхладити него отићи на градски базен и уживати у чистој и пријатној води и одличној атмосфери? Базени “Славија” побринули су се за потпуни угођај и организовали додатну забаву за све посетиоце.

У недељу 11. августа са почетком од 11 сати базен је резервисан за најмлађе посетиоце које очекују аниматори, body paint и дворац на надувавање за разоноду.

Пливачки савез Централне Србије још једном је препознао добру организацију и одличне услове које пружају базени “Славија”. Ове године љубитељи пливања уживаће у пливачком маратону, на стазама од 2,5 и 5 км. Почетак такмичења предвиђен је за 11 сати, у понедељак 12. августа, а очекује се више од 40 учесника, како из Централне Србије, тако и из Македоније и Бугарске.

Базени “Славија” позивају све грађане, нарочито најмлађе, да дођу и лепо проведу последње дане распуста. Цена улазница остаје иста, а улаз на базенима је регуларан за оба дана, од 10 до 19 сати.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП