ОДРЖАН 17. МЕМОРИЈАЛНИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР “МИРОСЛАВ НИКОЛИЋ ВУЈА”

Одржан 17. Меморијални фудбалски турнир “Мирослав Николић Вуја”.

Победник 17. Меморијалног фудбалског турнира “Мирослав Николић Вуја” је екипа “Партизана” из Мајура, која је у финалу савладала “Младост” из Јовца резултатом 1:0. Трећи су били домаћини, “Поморавље 1948” из Остриковца, док је на четвртом месту завршила екипа “Коларе” из Колара. Организатори турнира су и ове године били ФК “Поморавље 1948” и породица Николић.

Према речима Бојана Николића, сина покојног Вује и најзаслужнијег што турнир постоји већ 17 година, утакмице су биле добре и занимљиве, па се може рећи да је после низа година, ово један од најквалитетнијих сусрета поморавских нижеразредних клубова.

За најбољег десног бека на турниру проглашен је Немања Стевић, играч „Младости“ из Јовца. Ова награда има посебан значај, јер је и Вуја Николић у своје време био један од најбољих поморавских десних бекова.

Најбољи голман је Стефан Миленковић, из Јовачке „Младости“. У знак сећања на истакнутог голмана Милорада Станојловића, његов син Горан уручио је награду Радомиру Митићу, голману прве генерације ФК „Поморавље 1948“ из 1954. године. Награду је примио његов син Топлица.

За најбољег стрелца проглашен је Здравковић, из Мајурског „Партизана“, док је за најбољег играча турнира проглашен Стефан Симоновић, члан „Партизана“ из Мајура.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП