РУКОМЕТ ЗА НАЈМЛАЂЕ

Популаризација рукомета корз такмичења најмлађих у Развојној и Мини лиги Србије имају значај највећих спортских манифестација у земљи. Зашто? Ово је прилика да дечаци и двојчице школског узраста пре свега заволе спорт уопште, а онда и рукомет, као једну од најдинамичнијих, колективних игара између два гола, било у дворани или на отвореном простору.

Ћуприја и рукометни клуб Раднцички били су домаћини управо таквих такмичења у развојној и мини лиги Србије у обе конкуренције. Девојчице Радничког су биле успешније од дечака. Победиле су обе утакмице у Мини лиги Борског, Зајечарског и Поморавског округа. Њихови вршњаци, кадети, имали су половичан успех, савладали су Бор а изгубили од комшија Јагодинаца. Исти резултат остварили су и дечаци Радничког у рукометној Мини лиги. Побеили су Бор а изгубили од Јагодине.

Очигледн да је недастајало мало више концетрације и среће у завршници да и дечаци 100 посто успешни као и девојчице. Углавном, протеклог викенда игра се леп и занимљив рукомет у Ћуприји.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП