ШАЛТЕРИ МУП ОПЕТ ОТВОРЕНИ ЗА РАД СА СТРАНКАМА

Поново су отворени шалтери Управе за управне послове у полицијским управама и станицама, на којима се могу поднети захтеви за издавање личних докумената и обавити други послови из надлежности МУП-а.

Грађани ће на шалтерима полицијских управа и станица моћи да пријаве пребивалиште и боравиште; да поднесу захтев за издавање личне карте, пасоша, уверења о држављанству, возачке дозволе, регистрације возила и оружаног листа; као и да подигну издата документа.

У Министарству унутрашњих послова истичу да је приликом доласка у јавне објекте из њихове надлежности обавезно поштовање прописаних мера заштите. Такође, странкама се препоручује да захтеве за пријаву, регистрацију и промену власништва возила, промену података уписаних у саобраћајној дозволи и друге захтеве везане за регистрацију возила полицијским станицама и управама пошаљу препорученом поштом.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП