САРАДЊА ДОБОЈА И ЋУПРИЈЕ НА СВИМ ПОЉИМА

Oткада су почетком друге половине двадесетог века постали градови побратими, сарадња Добоја и Ћуприје није престајала ни у најтежим тренуцима током деведесетих година. Делeгација града Добоја, коју је предводио градоначелник Борис Јеринић, била је гост Ћуприје поводом Дана општине. То је била прилика да се на највишем нивоу договоре планови за наставак сарадње и створе могућности за њено проширивање.

Драго ми је што смо обновили сарадњу и радујем се њеном проширењу, како у области спорта и културе, тако и у области образовања. Пријатно сам изненађен досадашњим развојем града, нарочито у економском сектору, а од примери добре праксе и искуства ћупријске локалне самоуправе драгоцени су и нама.

Градоначелник Добоја Борис Јеринић, председник општине Ћуприја Јовица Антић и његов заменик Владимир Васиљевић истакли су велике могућности које пружа дугогодишње побратимство два града и обећали чвршћу сарадњу у корист грађана. Посета делегације Добоја завршена је обиласком манастира Раваница, Добојске улице у Ћуприји и атлетског стадиона “Алексадар Аца Петровић”.

This slideshow requires JavaScript.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП