“БИСТРО”, ПОРУЧИЛИ РИБОЛОВЦИ ДОБОЈА И ЋУПРИЈЕ!

У делагацији града Добоја, која је поводом Дана општине била гост Ћуприје, био је и Ратко Богдановић, председник Спортског риболовног друштва “Босна”, са којим је УРР “Вараличар” из Ћуприје потписало споразум о братимљењу. Жеља риболоваца из Добоја и Ћуприје крунисана је споразумом о братимљењ,у који предвиђа успостављање структурних веза између две организације и може да подстакне бољу сарадњу, која ће унапредити спортско-рекреативне, културне и туристичке везе локалних заједница и омогућити реализацију пројеката од обостране користи.

Ове области сарадње представљају основу рада, коју партнери намеравају заједно да спроводе и може бити проширена и на друге области у договору обе стране – сагласни су Ратко Богдановић и Слободан Малинић, председници двају удружења.

И раније смо желели да дружење са риболовачких купова на којима смо се сретали прерасте у озбиљнију сарадњу, од које ће користи имати оба удружења, а самим тим и наше локалне заједнице,

Представници УРР “Вараличар” боравили су недавно у Добоју на петом међународном вараличарском “Босна купу”. Тамо су кораци ка братимљењу две организације договорени, а финале је уследило током прославе Дана општине Ћуприја. Подршку риболовцима Добоја и Ћуприје дали су и представници локланих власти и обећали сву потребну подршку и помоћ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.