СЕРГЕЈ БУБКА ОБИШАО РАДОВЕ НА АТЛЕТСКОЈ СТАЗИ У ЋУПРИЈИ

Сергеј Бубка, један од највећих атлетичара свих времена, а данас потпредседник Међународне атлетске федерације, посетио је Ћуприју и обишао радове на изградњи Атлетског центра Србије. Легендарни скакач с мотком у Ћуприју је дошао само неколико дана пошто је Србија добила организацију Светског атлетског првенства 2022. године, а дворана у Ћуприји ће бити база и тренинг центар за атлетичаре који буду учествовали на првенству.

Сергеј Бубка изразио је задовољство данашњом посетом Београду и Ћуприји, рекавши да је Србија заслужила организацију оваквог такмичења светског нивоа. Он се захвалио Веселину Јевросимовићу и Слободану Бранковићу на сарадњи и похвалио њихово залагање.

“Ми данас не бисмо стајали овде да није било председника општине Ћурпија, Нинослава Ерића, који је 2017. године изразио велику жељу, а затим показао и велику енергију и одгворност да Ћуприја добије атлетску стазу и дворану”, изјавио је Слободан Бранковић, директор Атлетског савеза Србије.

Председник општине Ћуприја, Нинослав Ерић, захвалио се високим гостима из света атлетике и додао да радови иду по плану, као и да се ускоро очекује почетак изградње атлетске дворане.

Велико задовољство није крио ни Драган Здравковић, који захвалио атлетским легендама што велику пажњу посвећују Ћуприји и развоју атлетике.

У друштву Сергеја Бубке био је и Роберт Емијан, легендарни скакач у даљ И европски рекордер.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП