СИНД ПОБЕДНИК ТУРНИРА У ФУТСАЛУ

Завршен је осми турнир у футсалу “Ћуприја 2021”. Организатори и учесници кажу никада јачи, никада занимљивији, никада неизвеснији.

У финалу снаге су одмериле екипе СИНД из Шапца и ДИВИС Некретнине и Београда. Шапчани су славили резултатом 3:1.

Из њихових редова су најбољи голман и најбољи играч турнира, Александар Јањић.

У утакмици за треће место Ротопринт је са 5:2 победио екупу Голд трофи. Тако је пехар за треће место остао у Ћуприји. Поред пехара и медаља подељен је и наградн фонд од милион динара што ћупријски турнир сврстава у ред највреднијих у Србији. Победнику је припало 600 хиљада.

У финалној утакмици месних заједница треће место освојила је екипа Остриковца, друго место екипа Јовца а прво место екипа Мијатовца. Пехари су уручени најбољем стрелцу, голману и играчу.

У категорији младих екипа победник турнира је Школа фудбала Вук из Параћина. Други је Кервер, а трећи ФК Трио. Награде су добили и најбољи голман, најбољи стрелац и најбољи играч.

Последњег дана турнира одиграна је и Лига школа фудбала. Пехаре и медаље кући носе за освојено четврто место Виола 035, трећа је била екипа Витеза, друго место припало је Морави, а прво играчима Викторије.

Турнир је пратио велики број посетилаца, за које је организатор, Установа за спорт Спортски центар “Ада”, уз помоћ многобројних спонзора, обезбедио велики број награда. Покровитељ турнира била је општина Ћуприја.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП