ШКОЛА ФУДБАЛА ЗА БУДУЋЕ ШАМПИОНЕ

Одржан је први тренинг Школе фудбала ФК “Морава 1918”. Огњен, Андрија, Лука, Марко, Михајло и још 150 малих и великих фудбалера тренира и гради своју будућност у ФК “Морава 1918”. Они кажу – Дођите да се дружимо и да играмо фудбал!

Наш циљ је да ови дечаци, заједно са својим старијим другарима из других селекција, ускоро постану окосница првог тим, како Морава не би бринула за своју будућност. Стварамо здраву базу, која ће уз правилан рад и посвећеност, моћи да игра добар фудбал пре свега у нашој Морави, а зашто не и у неком од прволигашких клубова, када за то дође време – рекао је председник “Мораве 1918” Владан Ђорђевић.

Млади тренер Душан Танић је доказао свој квалитет радећи са кадетим ћупријиског клуба. Први тренинг Школе фудбала одржао је са петлићима и пионирима. Каже да нема разлике у жељи, вољи, посвећености и амбицији, да се ови дечаци на време науче дисциплини и фер плеју, а онда и осталим тајнама које крије најважнија споредна ствар на свету. Колико ће од тога усвојити зависи од њих самих. Ми смо ту да их усмеримо на прави пут – нагласио је Танић.

Најмлађи полазници Школе фудбала такмичиће се у “Мини – макси лиги”, а нешто старији играће лигу Региона источне Србије.

Руководство “Мораве 1918”, са стадиона Александар Аца Петровић, поручује да имају најбоље услове за рад, најбољи стручни кадар и најбољу организацију. Телефон за информације је 065 811 09 89.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП