СТАРИЈИМА ОД 65 ГОДИНА ДОЗВОЉЕНА ШЕТЊА ТРИПУТ НЕДЕЉНО, ПИЈАЦА У ЋУПРИЈИ ОСТАЈЕ ЗАТВОРЕНА

Неке од рестриктивних мера Владе Србије донете у циљу сузбијања пандемије коронавируса биће ублажене након ускршњих празника.

Од уторка, 21. априла, период забране кретања почињаће сат касније, односно од 18 часова.

Сви грађани старији од 65 година надаље ће три пута недељно моћи да иду у шетњу. Они ће уторком, петком и недељом у периоду од 18-01 имати право на шетњу у трајању до пола сата, и то у кругу од највише шест стотина метара удаљености од места становања.

Иако је из владине Канцеларије за сарадњу са медијима саопштено да ће од 21. априла такође бити отворене зелене пијаце, градска пијаца у Ћуприји због ризика од ширења заразе до даљег ће остати затворена.

Што се тиче рада објеката из области услужне делатности попут аутомеханичарских и вулканизерских радњи, обућара, кројача, радњи за хемијско чишћење, школа за обуку возача, као и објеката из области трговине на мало – књижара, продавница моторних возилима, бицикала, техничке робе и грађевинског материјала, о томе ће одлучивати Штаб за ванредне ситуације општине Ћуприја на сутрашњој седници.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП