ТЕЛЕВИЗИЈА ПОМОРАВЉЕ ПОНОВО У ЕТРУ!

Поштовани гледаоци,

Обавештавамо Вас да након санирања последица пожара, Телевизија Поморавље поново почиње са емитовањем целодневног програма.

У пожару који је 10. фебруара избио у просторијама телевизије, оштећен је добар део телевизијске опреме, канцеларијски простор и у потпуности комплетна електроинсталациона мрежа.

Пожар је угашен пре доласка ватрогасне јединице из Ћуприје, мобилним уређајима за почетно гашење пожара, од стране директора телевизије Зорана Арсића, чиме су правовремено спречене  веће последице.

Након детаљне истраге, коју су спровели надлежни органи полиције и Сектора за ванредне ситуације, утврђено је да узрок пожара није људски фактор, већ  струјни удар, који је довео до паљења инсталација у просторијама телевизије.

Колектив Телевизије Поморавље уложио је максималне напоре како би последице пожара биле саниране у неочекивано кратком временском периоду, а телевизија наставила са неометаним радом.

Захваљујемо се свима вама који сте у овим тешким данима пружили било какав вид подршке  локалној медијској кући, а нама запосленима дали ветар у леђа за нове пословне подухвате.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП