ТЕНИСКИ ТУРНИР СУПЕР 4 У КАТЕГОРИЈИ ДО 16 ГОДИНА

На тениским теренима на Славији у току је турнир за девојчице и дечаке из серије Супер 4 у конкуренцији до 16 година. Ово је такмичење највише категорије које се организује на тениским теренима на Славији, каже Илија Пауновић, директор турнира и додаје да је на турниру присутан велики број младих перспективних тенисера из свих крајева Србије, међу којима су и актуелни репрезентативци Србије у обе категорије.

На турниру ће наступити и тенисери и тенисерке из Ћуприје за које ће ово бити добра провера и припрема за наредну сезону, када ће моћи да наступе у овој старосној категорији.

Што се тиче наставка сезоне, летња сезона ће трајати још месец дана, па ће тако на теренима на Славији бити организована још четири турнира, у различитим категоријама, за тенисере узраста 12, 14, 16 година и за најмлађе категорије. Надам се да ћемо успети да током зимске сезоне обезбедимо адекватне услове за тренинг и за одржавање такмичења, првенствено у инфрастуктурном смислу, што ће за наш клуб и даље функционисање бити од виталне важности, додаје Пауновић.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП