СМП АУТОМОТИВ – ЗА ДЕЧИЈУ БЕЗБЕДНОСТ У САОБРАЋАЈУ

Компанија СМП Аутомотив, као друштвено одговорна компанија, и ове године на почетку школске године, у сарадњи са Саобраћајним полицијом, Црвеним крстом и Медицинском школом из Ћуприје, учествовала је у реализацији кампање “ Безбедност деце у саобраћају”. Овом приликом за предшколце и ђаке прваке, уприличено је предавање на тему учешћа деце у саобраћају, а полицијски службеници Наташа Миљковић и Марко Клејић на показном полигону приказали су деци основна правила у прелажењу улице, на пешачком преласу, са и без светлосне сигнализације, поштовању саобраћајних прописа, правилима превожења деце у аутомобилу и понашању на путу од школе до куће.

Потковани знањем, предшколци и будући прваци одговарали су на сва постављена питања и изнели своја запажања о томе како се треба понашати на улици и које грешке деца али и одрасли најчешће праве. Са посебним одушевљењем су прихватили учешће у показној вежби, учествујући и као пешаци али и као возачи на полигону.

Била је ово прилика да представници компаније деци уруче прикладне поклоне поводом почетка школске године, и позову их да са својим родитељима, присутвују сутрашњем породичном дану који компанија организује за све запослене.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП