ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЋУПРИЈЕ НА САЈМУ У КРАГУЈЕВЦУ

Туристичка организација Ћуприје даје немерљив допринос промоцији туризма Шумадије и Поморавља – изјавио је Бојан Павловић, директор Туристичке организације Крагујевца. Ћурпричани су увек нови, креативни, занимљиви и помажу нам да наш сајам изгледа репрезентативно, и овде, у Крагујевцу, али и где год да се појавимо, било да је то Србија или иностранство – нагласио је Павловић.

На сајму промовишемо наша новорегистрована и категорисана сеоска туристичка домаћинства – рекла је директорка Туристичке организациије Ћуприје, Јелена Петровић. Она је нагласила да за Туристичку организацију представља велики успех што је на нивоу локалне заједнице подстакла људе да се баве туризмом, јер је Ћуприја важна турстичка дестинација на мапи Србије.

Штанд ТО Ћуприје улапшале су даме, чланице Удружења жена “Крушарска чаролија”, а музиком и игром увеличали КУД “Железничар” и КУД “Крушарска младост”.

Туристичке организације Шумадије и Поморавља, свака на свој начин, промовишу лепоте Србије. Међународни сајам туризма и сеоског туризма оправдао је очекивања и поред тешке ситуације коју диктиора Ковид 19, већ скоро две године – Нагласио је Бојан Павловић.

Туризам је важна привредна грана. То увиђају и Туристичке огрганизације Шумадије и Поморавља. Штандови су били пуни занимљивог пропагандног материјала, а свака општина добила је и своју минутажу за представљање на главној сајамској бини.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП