U toku je upis na pripremnu nastavu za malu maturu. Akademija Oxford Ćuprija

Dragi roditelji, osmaci i budući srednjoškolci, kao i prethodnih tako i ove godine, Akademija Oxford u Ćupriji organizuje pripremnu nastavu za završni ispit – malu maturu.
Uz pomoć naših predavača obezbedili smo pripremnu nastavu za srpski jezik, matematiku kao i predmet po izboru: biologija, istorija, geografija, fizika ili hemija.

U toku je formiranje grupa za pripremnu nastavu, planiran početak grupne nastave je 01. februar.

Kada je  u pitanju grupna nastava sa 4+ polaznika, test iz srpskog ima 32 časa pripremne nastave, isto toliko i test iz matematike. Predmet po izboru ima 16 školskih časova pripremne nastave, dakle, ukoliko se odlučite za pripremnu nastavu za sva tri testa, to iznosi ukupno 80 časova. Mesečna cena po predmetu iznosi 3300 dinara, za sva tri predmeta 8250 din.
Takođe postoji mogućnost formiranja mikro grupe sa 2 – 3 polaznika, gde priprema za srpski i matematiku traje 24 školska časa po predmetu, a predmet po izboru ima pripremnu nastavu u trajanju od 12 školskih časova, dakle ukupno sva tri testadaju fond od 60 školskih časova. Mesečno za test srpskog 4400 din kao i za test iz matematike, predmet po izboru ima mesečnu cenu od 2200 din, mesečno za sva tri predmeta – 11.000 din.

Ukoliko se ipak odlučite za individualnu nastavu, cena je u tom slučaju 2200din po dvočasu, a polaznik pohađa koliko časova želi.

Kako je upis u toku, zainteresovani se mogu prijaviti na više načina, putem maila cuprija@akademijaoxford.com lično na adresu Karađorđeva 18, radnim danima od 08 – 16 h. Takođe u svakom trenutku se možete prijaviti i na broj telefona 069/10-70-584, od ponedeljka do petka između 8 i 16 h.

Nadamo se da ćemo Vam predstojeći period pun neizvesnoti i iščekivanja učiniti donekle lakšim, čekamo Vas!

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП