УНИВЕРЕКСПОРТ У ЋУПРИЈИ – НОВО МЕСТО ЗА КУПОВИНУ

Трговински ланац Универекспорт отворио је свој први малопродајни објекат у Ћуприји, у улици Кнеза Милоша број 43. Потрошаче су на отварању обрадовали бројни поклони, али и специјалне акције које важе само у овом објекту до 9. марта ове године.
Објекат се простире на површини од 650 квадрата продајног простора, у новом савремено опремљеном објекту а потрошачима је на располагању близу 7.000 артикала. Како истичу, Универекспорт је трговински ланац који негује домаће производе и веома су поносни на месне деликатесе и органске производе из производног асортимана компаније.

То су органски производи, са наше земље, под брендом органа, као и Бачка месни деликатеси и свеже месо, никад замрзавано које стиже од наше фарме до радње за највише 48 сати. Ширину понуде чине и Универекспорт робне марке Баш Баш, Наше најбоље и Дај Дај, које карактерише сјајан однос цене и квалитета, истакла је Тијана Васић из компаније Универекспорт.

У објекту је запослено 18 радника а радно време објекта је од понедељка до недеље од 7 до 22 сата. Иначе, ово је 186. објекат у малопродајној мрежи Универекспорта у Србији а током ове године, планирано је отварање објекатат и у осталим градовима.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП