UPIS JE U TOKU!

Dragi naši, i dalje je aktuelna ponuda besplatnog online kursa. Uz upis bilo kog kursa engleskog jezika i bilo kog kursa nemačkog jezikau našoj školi, imate mogućnost da pohađate još jedan online kurs potpuno besplatno, preko Škole stranih jezika Akademije Oxford u Ćupriji.

Takođe, pored kurseva engleskog i nemačkog za odrasle u ponudi imamo kurseve engleskog jezika za decu, ali i nemačkog jezika i još drugih stranih jezika. Mališanima je u potpunosti prilagođena nastava. Uz niz zabavnih aktivnosti deca lako usvajaju potrebno znanje.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za sve uzraste po povoljnim cenama

Škola stranih jezika Akademije Oxford u Ćupriji nudi visok kvalitet nastave, ima iskusne predavače, koji nastavu prilagođavaju potrebama polaznika.

Osim toga, svaki polaznik koji upiše kurs engleskog jezikaili kurs nemačkog jezikastiče uslov da potpuno besplatno pohađa i jedan od deset veoma aktuelnih kurseva. Teme poklon kurseva su veoma interesantne, a na polaznicima je da izaberu jedan od navedenih kurseva koji najviše odgovara njihovim interesovanjima.

  1. Pisanje za web/blog
  2. Kreativno pisanje
  3. Kreativno pisanje za decu
  4. Brzo čitanje
  5. Mape uma
  6. Poslovna komunikacija
  7. Pravilno upravljanje vremenom
  8. Veštine prezentovanja
  9. Organizacija učenja
  10. Tehnike pamćenja

Dobro je naglasiti da Škola stranih jezika Akademije Oxford u Ćupriji nastavu organizuje uz poštovanje principa, koje podrazumeva takozvani CEFR (The Common European Framework for languages), odnosno Zajednički evropski referentni okvir za jezike. Da pojednostavimo, kursevi engleskog i nemačkog jezika, ali i svakog drugog se organizuju na 6 nivoa ukupno. Sve u zavisnosti od nivoa znanja određenog jezika, kandidat će pohađati nastavu u okviru početnih, odnosno A 1 ili A 2 nivoa, zatim srednjih i to nižeg ili višeg, koji su označeni sa B 1 i B 2. Takođe je predviđeno da polaznici, koji imaju viši nivo znanja tog jezika treba da pohađaju nastavu ili na nivou C 1 ili na nivou C 2, koji su okarakterisani kao niži i viši napredni nivoi.

Posle sticanja sertifikata, polaznici će posedovati i relevantan dokaz o tome na kom nivou poznaju nemački, engleski ili neki drugi strani jezik.

Aktuelni su popusti za nezaposlene,za studente, za srednjoškolce, ukoliko ste redovni polaznik naše škole od prvog nivoa, itd.

Požurite sa prijavama, broj mesta je ograničen.

Nakon završenog kursa, dobićete sertifikat o poznavanju jezika.

Kako upisati kurs nemačkog ili engleskog jezika?

Kako je upis u Školu stranih jezika Akademije Oxford Ćuprija u toku, svi zainteresovani mogu se prijaviti na više načina, na mejl cuprija@akademijaoxford.com , lično na adresu Karađorđeva 18, preko puta Sup-a, iznad Unicredit banke.

Takođe u svakom trenutku se možete prijaviti i na broj telefona 069/10-70-584, od ponedeljka do petka između 8 i 21 h.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП