УСКОРО БЕСПЛАТНО ОДНОШЕЊЕ КАБАСТОГ ОТПАДА У ГРАДУ

Екипе фирме „Пор, Вернер и Вебер“ бесплатно ће у наредне две године једном недељно односити кабасто смеће са предвиђених локација у граду. Ова услужна делатност верификована је уговором који су у општини Ћуприја потписали Јовица Антић, председник општине Ћуприја и Ненад Антић, регионални директор компаније „Пор, Вернер и Вебер“ ДОО Ниш.

Уговор о донацији предвиђа две ствари. Једна је одношење кабастог отпада на територији општине Ћуприја, а друга је постављање наменских контејнера запремине седам кубних метара на четири локације у граду, који ће искључиво бити намењени за одлагање кабастог отпада, уређаја, апарата, старог намештаја и за прикупљање биоотпада.

Компанија „Пор, Вернер и Вебер“ је у циљу побољшања услуга које пружају крајњим корисницима од почетка године у куповину механизације и нове контејнере уложила преко 200 хиљада евра. Треба напоменути да је само вредност новог камиона за изношење смећа око 150 хиљада евра, а од почетка године у замену више од 200 контејнера у граду уложено је око 50 хиљада евра – истакао је овом приликом Ненад Антић, регионални директор ПВВ ДОО Ниш.

This slideshow requires JavaScript.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП