ВАНЖЕ ЖАНГ ОТВАРА РАВАНЕЛИУС

Најлепшу позивницу за отварање петог, јубиларног Равенелиуса, фестивала музичке изузетности, ћупријској јавности и свим грађанима Поморавља и околине, упутила је једна од највећих кинеских оперских звезда Ванже Жанг.

У петак, у 21. час, у дворишту Школе за музичке таленте биће одржане концерт Ванже Жанг, сопранистице и њених пријатеља. Солиста на виолини биће Кјуан Јуан, а на виолончелу Драган Ђорђевић Сузуки. Све њих пратиће Национални симфонијски оркестар Србије, под вођством још једног госта из Кине, а то је диригент Сун Ифан.

Председница општине Јелена Ђулинац захвалила се гостима на доласку, на лепим речима о Ћуприји и фестивалу и пожелела им пуно среће на отварању Раванелиуса. Музика нас све спаја, она нема граница и не познаје било каве разлике међу људима. Њен језик сви разумемо – заједничка је позивница свих учесника првог концерта на овогодишњем Раванелиусу.

Из Ћуприје они ће понети лепе речи подршке и гостопримства а за успомену добили су по једну монографију Величанствена Србија.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП