ВИДОВДАНСКА АКАДЕМИЈА

Богат и садржајан програм Видовданских свечаности обележиће Видовданска акедемија, “Видовдански усклици”, која је на програму 27. јуна, од 19.30, у порти манастира Раваница. Њој ће, поред руководства општине Ћуприја, писуствовати и његово преосвештенство владика Браничевски др Игнатије – рекла је Јелена Петровић, директорка Туристичке организације, која је носилац организације овогодишњих Видовданских свечаности.

Видовданску беседу одржаће академик композитор Светисалв Божић, а између осталих, наступиће драмски уметник Небојша Дугалић, Војни оркестар те дечји и омладински хор из Ниша.

Манастир раваница је наше исходиште и њему се увек враћамо. Он је симбол препознавања Ћупрје и наше туристичеке понуде, зато ће неколико програма овогодишњих Видовданских свечаности бити изведено баш у порти светог манстира – рекла је директорка Петровић.

За све поседтиоце програма у манстиру Раваница Туристичка организација је обезбедила бесплатан превоз. Аутобус полази са платоа испред хале спортова “Ада”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.